Onderhoud


OnderhoudVloeronderhoud
Parketvloeren zijn duurzame vloeren. Ze gaan lang mee en vaak is stofzuigen en afname met een vochtige doek voldoende. Bent u geïnteresseerd in een vloer zonder intensief onderhoud? Parket is dan wellicht uw oplossing. Neem contact op met ‘t Gooisch Vloerenhuys Eemnes voor meer informatie over onze duurzame parketvloeren.

Onderhoud van uw parketvloer kan op diverse wijze en diverse middelen worden verricht. Laat de experts van ‘t Gooisch Vloerenhuys Eemnes uw parketvloer op de juiste wijze en met de meeste geschikte middelen onderhouden. Maak een afspraak voor onderhoud van uw parketvloer.

Soorten onderhoud parketvloer
Houten vloeren verliezen bij een tekort aan onderhoud glans en uitstraling. Een slechte onderhouden of beschadigde vloer doet afbreuk aan de sfeer en uitstraling van uw vloer. Professioneel onderhoud maakt uw parketvloer als nieuw. Verschillende soorten parketvloeren vragen om verschillend onderhoud, vraag een vrijblijvend advies aan.

Is een nieuwe lak, of olielaag niet voldoende? Dan vraagt uw parketvloer om groot onderhoud. Bij groot onderhoud schuren we een dun laagje van uw vloer. Daarna wordt een geheel nieuwe toplaag aangebracht. Uw parketvloer is weer als nieuw.

Is uw parketvloer aan onderhoud toe?

Bel ‘t Gooisch Vloerenhuys Eemnes op (035) 5388081 of kom langs in onze showroom.