Skip to main content

Kwaliteit onder uw voeten

Lamel parket

Lamelvloeren en multiplank vloeren: Betaalbaar en duurzaam

Op zoek naar een betaalbare parketvloer die flexibel is en gemakkelijk mee te nemen bij verhuizing? Overweeg dan een lamelvloer of multiplank van ’t Gooisch Vloerenhuys Eemnes!

Een lamelvloer of multiplank bestaat uit meerdere houtlagen die onder hoge druk verlijmd worden, waardoor een uiterst stabiele vloer ontstaat. De hardhouten toplaag kan naar wens worden afgewerkt met een slijtvaste olie- of laklaag, waardoor deze vloeren niet alleen duurzaam maar ook stijlvol zijn.

Neem contact op met onze vloerenspecialisten op (035) 5388081 voor meer informatie over lamelvloeren en multiplank vloeren, of bestel direct uw eigen lamelparket of multiplank. Ontdek de perfecte combinatie van betaalbaarheid en duurzaamheid voor uw vloer.

De perfecte match met vloerverwarming

Wist u dat lamelparket en multiplank perfect samengaan met vloerverwarming? Bij ’t Gooisch Vloerenhuys Eemnes maken we gebruik van diverse diktes lamelparket en multiplank om het maximale rendement uit uw vloerverwarming te halen. Zo geniet u niet alleen van de warmte, maar ook van de schoonheid van deze vloeren.

Bezoek de showroom 't Gooisch Vloerenhuys Eemnes

Showroom

Bramenberg 18
3755 BZ Eemnes