Skip to main content

Kwaliteit onder uw voeten

Tapisvloer

Tapis parket: De verfijnde kunst van houten vloeren

Wist u dat “Tapis” in het Frans “tapijt” betekent? Dit type parketvloer draagt deze naam met trots, omdat het hout als een dunne laag van 6 of 9 mm dik als een soort “tapijt” wordt aangebracht op een ondergrond van mozaïek of spaanplaat. De ondervloer wordt nauwkeurig gelijmd of gespijkerd op uw huidige vloer. Het resultaat? Een naadloze samensmelting van uw nieuwe parketvloer en de bestaande vloer, zonder dat u wordt geplaagd door hinderlijke “klosgeluiden.”

Unieke afwerking

Na installatie wordt de vloer zorgvuldig geschuurd en afgewerkt met olie of lak, geheel volgens uw voorkeur. Dankzij de nauwkeurige verlijming en spijkerbevestiging van elk plankje wordt natuurlijke werking voorkomen, waardoor we de vloer strak tegen de bestaande plinten kunnen leggen. Met Tapis parket zijn alle patroonontwerpen mogelijk, zoals visgraat, stroken, blokken, het Hongaarse punt-patroon of Verailles-patroon. Het resultaat is een vloer die echt uniek is!

Lange levensduur

Bovendien heeft Tapis parket een uitzonderlijk lange levensduur, omdat deze vloer meerdere keren geschuurd kan worden. Dit zorgt voor een duurzaamheid die jarenlang meegaat. Tapis leent zich uitstekend voor vloerverwarming vanwege de geringe dikte, wat zorgt voor minimaal rendementsverlies.

Vraag onze experts naar de talloze mogelijkheden van Tapis parket. Wij staan klaar om u te adviseren en uw droomvloer werkelijkheid te maken.

Bezoek de showroom 't Gooisch Vloerenhuys Eemnes

Showroom

Bramenberg 18
3755 BZ Eemnes